fredag, oktober 31, 2008

CanisTV åpner 5. november kl. 1200!

Etter snart to år med planlegging, filming, redigering, forandring av planer, mer filming osv - er endelig CanisTV klar til lansering! Onsdag 5. november kl. 1200 åpner www.canis.tv!

Vi kunne sikkert fortsatt og finpusset på prosjektet i enda et par år, men nå sier vi bare at det er "bra nok", og så får vi heller forbedre både filmer og nettsted etterhvert. Dette er jo et prosjekt som aldri blir "ferdig", men som må utvikles kontinuerlig.

Når vi åpner på onsdagen er ca. 20 filmer ferdige (mest om bruks og lydighet foreløpig), men vi satser på å legge ut flere nye filmer hver måned. Målet er etterhvert å ha filmklipp som viser innlæring (med klikkertrening) av alle lydighets- og bruksøvelser, agilitymomenter, alle nyttige hverdagsøvelser, en haug med sirkuskunster osv osv. Vi håper CanisTV vil bli en nyttig ressurs for alle som er interesserte i klikkertrening.

Mens du venter på onsdagen har vi lagt ut noen smakebiter fra filmene her.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Dette så jo riktig bra ut! Likte spesielt din "indianerdans" rundt Marthe :D Lykke til med lanseringen på onsdag.

Kari-Anne&Heidi sa...

Haha, finpussing ja.. Ikke så ukjent for enkelte av oss som gnur på grunnferdigheter i evig tid *fnis*. Like greit å hoppe idet og komme seg videre, ja ;-p

Dette GLEDER vi oss til! Har venta lenge nå. Men den som venter på noe godt.. etc. Dette blir nok bra iflg smakebitene. Lykke til :o)