tirsdag, mai 05, 2009

Rundering i teori og praksis


I sommer er det tilfeldigvis 20 år siden jeg og Rico møtte opp på vår første runderingstrening i NRH. Sånn sett passer det bra at boka Rundering i teori og praksis endelig er ferdig akkurat nå i juni.

Et viktigere "jubileum" er imidlertid at det er ca. 9 år siden Cecilie Køste, Cecilie Hansen og undertegnede oppdaget at det faktisk gikk an å klikkertrene runderingen. I 2000 hadde vi allerede brukt klikkertrening på enkelte delmomenter i runderingen en god stund (på innlæring av halsmelding, vi baklengskjedet bringkobbelmeldingen osv), men selve søket trente vi fortsatt omtrent som alle andre.

Men takket være en (ganske spesiell) schäfer ved navn Nidar fallt de siste brikkene på plass slik at både søket og kontrollen på midtlinja nå kunne trenes helt "klikkersk", med de fordelene dette bar med seg. Du kan lese hele historien om Nidar i slutten av denne artikkelen.

Rundering i teori og praksis kommer fra trykkeriet 10. juni, men forhåndssalget starter nå idag. Les mer om boka her

3 kommentarer:

Elín og Zanto sa...

Hjertelig til lykke med boken og jubileum(er) :oD Det er visst stor pågang på forhåndsbestilling, det går saaaakte på nettbutikken og betalings bekreftelsen (KLART jeg også forhåndsbestiller! har gledet meg til denne boken :o))
Ønsker dere alle en super "pre-publiseringsdag" :o)

Louise sa...

När kommer den på svenska då? Ser fram emot att läsa den!

Morten Egtvedt sa...

Boka kommer på svensk og dansk i løpet av september.

mvh
Morten